Selecteer een pagina

Adverteren via Mpire TV

Uw product op Mpire.tv

Wilt u uw product betaalbaar online promoten op Mpire.tv? Door een bestaand of nieuw programma te sponsoren als adverteerder creëert u zichtbaarheid voor uw product en of dienst. Uw boodschap kan optimaal overkomen via branded content.

Program Item

In een programma-item interviewen de presentatoren op redactionele en niet-wervende manier een woordvoerder van het sponsor bedrijf.

Prize marketing

Bij prize marketing wordt uw product tijdens het programma aan de kandidaten, het publiek of de kijkers als prijs aangeboden. De attentiewaarde is hoog omdat het product gekoppeld is aan een positief moment en je kunt de kijker op natuurlijke wijze van productinformatie voorzien. Daarnaast is prize marketing makkelijk te combineren met andere sponsorvormen.

Productplacement/Gebruiksmomenten

Een ‘gebruiksmoment’ is een vorm van programma sponsoring waarbij een product wordt gedemonstreerd, waarbij er geen informatie gegeven wordt en waarbij de naam van het product niet wordt genoemd. Bij een gebruiksmoment wordt het product door een acteur of een presentator op een natuurlijke manier gebruikt. Het verschil tussen een product placement en een gebruiksmoment is dat bij een gebruiksmoment een product wordt gebruikt en bij een product placement komt het product alleen in beeld. Producten kunnen een deel uitmaken van een decor.

Billboarding

Billboarding geef een boost aan de naamsbekendheid. Een billboard is een sponsorvermelding voor en na een programma. Hierop staat de naam en/of het logo van de sponsor voorafgegaan door de tekst: ‘dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…’. Een billboard kan worden ondersteund door een voice-over-tekst. Billboarding is een bewezen advertentievorm waarbij je, door een relevante koppeling tussen programma en merk, de naams- en merkbekendheid in korte tijd vergroot. Met billboarding plaats het product of dienst zich midden in de belevingswereld van de doelgroep. Het profiteert van de binding die is opgebouwd met de kijker, het Umfeld, de populariteit en het imago van een programma. De kosten voor billboards en breakbumpers zijn relatief laag, terwijl de campagne snel een groot bereik genereert.

Voor prijzen en informatie: www.mpiremedia.nl

Bekijk ook

Onlangs toegevoegd

BOEM

Piet Boel

SJOP TV

Aflevering 9

SJOP TV

Aflevering 11

SJOP TV

Aflevering 12

SJOP TV

Aflevering 10